Maak BSN onleesbaar

Wij vragen u om erop te letten dat u geen documenten naar ons stuurt waarop een burgerservicenummer zichtbaar is.

Lees verder >

Geslaagde vrijwilligerdag

Op 6 september organiseerde Attens samen met PGGM&CO een vrijwilligersdag bij Aafje De nieuwe Plantage in Rotterdam.

Lees verder >

Maakt uw klant gebruik van onze verhuisregeling?

Met onze verhuisregeling kunnen klanten hun huidige gunstige rente meeverhuizen naar hun nieuwe woning. Voorkom vertraging: dien de HDN aanvraag in als ‘meeneemaanvraag’.

Lees verder >

0,4% rentekorting bij verduurzaming (EBV of EBB)

Het energiezuiniger maken van een woning heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van het wooncomfort, het verlagen van de energierekening en het bijdragen aan een duurzame samenleving. Attens Hypotheken vindt het belangrijk dat woningen zo energiezuinig mogelijk zijn.

Lees verder >

Besparen op maandlasten kan nog steeds!

De hypotheekrente stijgt, de boodschappen worden duurder en de energiekosten gaan omhoog. Het leven is duur genoeg. Dus daar waar een besparing te vinden is voor de klant, moeten we dat als adviseur niet laten liggen. Als het daarnaast goed is voor het milieu, geeft het ook nog eens een ‘groen’ gevoel. 

Lees verder >

Hypotheekadvies exclusief voor de zorgsector

Adviseurs Edmond Verhelst en Kees van Luijt kennen de zorgsector inmiddels goed. Samen startten zij, in 2018, ‘Hypotheek voor de Zorg’. Hiermee richten zij zich exclusief op de zorgmedewerkers. Zij helpen zorgmedewerkers, die soms moeilijk een hypotheek krijgen, toch aan een hypotheek. Bent u benieuwd naar hun aanpak?

Lees verder >

Zo gaan wij om met uw aanvraag voor een zelfstandige of ondernemer

2021 was voor veel ondernemers weer een bijzonder jaar. De coronamaatregelen hebben tijdelijk tot een lagere of soms juist hogere omzet geleid. We willen zo verantwoord mogelijk hypotheken verstrekken aan zelfstandigen en ondernemers. En voorkomen dat ondernemers betalingsproblemen krijgen. 

Lees verder >

Onregelmatigheidstoeslag telt volledig mee als inkomen

In de sector zorg en welzijn komt een onregelmatigheidstoeslag of ploegentoeslag vaak voor. Dit kan een belangrijk deel van het inkomen van uw klant zijn.

Lees verder >

Het gouden moment voor verduurzaming

Over het verduurzamen van woningen is al veel gezegd en geschreven. En toch lijkt het erop dat duurzaamheid nog niet helemaal in ons bloed zit. Bij de enthousiaste Max van Leeuwen, adviseur bij Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen, wel!

Lees verder >

Hoe gaat Attens Hypotheken om met taxaties?

Er is de afgelopen maanden veel veranderd rondom taxaties. Hoe gaat Attens Hypotheken hier mee om? Welke waardebepalingen staan wij toe?

Lees verder >

Goed nieuws! Per 1 oktober vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen

Vanaf 1 oktober kunnen uw klanten bij Attens Hypotheken vergoedingsvrij aflossen uit eigen middelen.

Lees verder >

Inkomensbepaling Loondienst is weer live

Vanaf vandaag is de Inkomensbepaling Loondienst weer beschikbaar om het toetsinkomen te berekenen.

Lees verder >

Appeltje voor de zorg

Corona heeft de wereld op zijn kop gezet. De druk op zorgpersoneel was nog nooit zo hoog.

Lees verder >

Ouders mogen meetekenen

Attens Hypotheken biedt hiermee een uitkomst als uw klant aan het begin van zijn of haar carrière staat en nog net niet genoeg verdient om de hypotheek voor de gewenste woning te krijgen. 

Lees verder >

Ook voor klanten met een flexibel inkomen

Veel mensen die in de sector zorg en welzijn werken, hebben een flexibel inkomen. Zij werken vaak meer uren dan in hun contract staat en hebben bijvoorbeeld relatief veel inkomen uit onregelmatigheidstoeslag. Bij Attens houden we rekening met deze bijzondere omstandigheden.

Lees verder >

Wat maakt Attens Hypotheken zo bijzonder?

In 2020 werkten er 1,4 miljoen mensen in de sector zorg en welzijn. Al deze mensen hebben een pensioen bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Het geld voor de hypotheken die Attens verstrekt, komt uit het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW).

Lees verder >

Attens opent deuren voor leerling-verpleegkundigen

Voor mensen in de zorg is het soms lastig om een hypotheek te krijgen. Attens Hypotheken is er speciaal voor deze bijzondere mensen in bijzondere financiële omstandigheden. Attens opent bijvoorbeeld deuren voor leerling-verpleegkundigen.

Lees verder >

Ook voor artsen (niet) in opleiding tot specialist

Attens heeft ruime acceptatiecriteria voor mensen die actief zijn in zorg en welzijn. Bij ‘artsen (niet) in opleiding tot specialist’ nemen we het huidige inkomen mee als toetsinkomen, óók als er geen vast dienstverband is.

Lees verder >