Attens Hypotheken is er speciaal voor mensen die werkzaam zijn in zorg en welzijn. Bijzondere mensen, in bijzondere financiële omstandigheden. Wij houden rekening met deze omstandigheden, om het kopen van een huis ook voor hen mogelijk te maken.

Speciaal voor zorg en welzijn

Attens Hypotheken is ontwikkeld met medewerking van PGGM&CO. Deze ledenorganisatie voor de sector zorg en welzijn heeft haar leden gevraagd naar hun wensen op het gebied van hypotheken. Die wensen zijn vertaald naar een hypotheek speciaal voor deze sector. De hypotheken die Attens verstrekt, komen uit het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW), dat verantwoordelijk is voor de pensioenen van ruim 2,7 miljoen (oud-)medewerkers in deze sector.

PGGM&CO

De ledenorganisatie PGGM&CO ontwikkelt voor haar ruim 750.000 leden uit de sector zorg en welzijn diensten op het gebied van persoonlijke financiën, zorg, wonen en werk. Door deze gebieden aan elkaar te verbinden, helpen zij hen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Bouwt u pensioen op bij PFZW (of heeft u pensioen opgebouwd), maar bent u nog geen lid van PGGM&CO, dan wordt u dat automatisch en gratis bij het afsluiten van een Attens Hypotheek.

Praktische uitvoering

De Attens hypotheken worden aangeboden door Attens Hypotheken B.V. Dit is een initiatief van Syntrus Achmea Hypotheekdiensten B.V. Het geld voor de hypotheken die Attens verstrekt, is afkomstig van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Attens hypotheken B.V. is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12043439. Attens Hypotheken is een handelsnaam van Attens Hypotheken B.V. en statutair gevestigd te Amsterdam (KvK 62564307).