Ramon Vullings, leerling-verpleegkundige:

‘We hadden een nieuwbouwproject op het oog. Onze grootste zorg was een hypotheek. Via onze adviseur kwamen we bij Attens. Omdat we allebei in de zorg werken, past de Attens hypotheek het beste bij ons.’

Welk inkomen telt mee?

Uw inkomen telt mee als u in de 2e helft van de opleiding verpleegkunde zit. Daarnaast moet u de hypotheek samen met een partner aanvragen. Het inkomen van uw partner moet hoger zijn dan uw inkomen.  

Zonder NHG

Maakt u gebruik van deze mogelijkheid? Dan is het aanvragen van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie helaas niet mogelijk.

Met een gunstige rente

Bij Attens krijgt u een gunstige rente. Daarnaast verlaagt Attens uw rente automatisch als u in een lagere tariefklasse terechtkomt door bijvoorbeeld (extra) aflossingen.

Voor mensen die zorgen

Onze hypotheken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen werkzaam in de sector zorg en welzijn. Bouwt u of uw partner pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)? Of heeft u in het verleden pensioen bij PFZW opgebouwd en u heeft geen waardeoverdracht aangevraagd? Dan is Attens Hypotheken er speciaal voor u. Weet u niet zeker of u pensioen heeft opgebouwd bij PFZW? U kijkt het eenvoudig na op mijnpfzw.nl of mijnpensioenoverzicht.nl.

Vraag uw hypotheekadviseur om advies

Een Attens hypotheek sluit u via een hypotheekadviseur. Die helpt u ook bij de keuze van de hypotheekvorm en de rentevastperiode. Vraag uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden die Attens biedt aan een leerling-verpleegkundige.