Valerie Vissers, verzorgende:

'Ik wilde gaan huren, maar dat kwam heel ongunstig uit. Het is voor mij voordeliger om te kopen. Ik ben met een adviseur gaan praten. Hij nam in zijn advies mee dat ik in de ouderenzorg werk, met een flexibel contract en daardoor niet altijd hetzelfde loon heb. Uit de hypotheken die hij aangaf was de Attens hypotheek de beste keuze voor mij!'

Welk inkomen telt mee?

De basis voor een hypotheek is natuurlijk uw brutoloon of -salaris, plus eventueel het inkomen van uw partner.  

Verder tellen als inkomsten mee: onregelmatigheidstoeslag, vakantietoeslag, inkomsten uit regelmatig overwerk (binnen uw beroep), een vaste 13e maand en een onvoorwaardelijke eindejaarsuitkering. Hoeveel u kunt lenen voor uw droomhuis? Dat berekent u eenvoudig.

Met een gunstige rente

Bij Attens krijgt u een gunstige rente. Daarnaast verlaagt Attens uw rente automatisch als u in een lagere tariefklasse terechtkomt door bijvoorbeeld (extra) aflossingen.

Voor mensen die zorgen

Onze hypotheken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen werkzaam in de sector zorg en welzijn. Bouwt u of uw partner pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)? Of heeft u in het verleden pensioen bij PFZW opgebouwd en u heeft geen waardeoverdracht aangevraagd? Dan is Attens Hypotheken er speciaal voor u. Weet u niet zeker of u pensioen heeft opgebouwd bij PFZW? U kijkt het eenvoudig na op mijnpfzw.nl of mijnpensioenoverzicht.nl.

Vraag uw hypotheekadviseur om advies

Een Attens hypotheek sluit u via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Die helpt u ook bij de keuze van de hypotheekvorm en de rentevastperiode. Vraag uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden die Attens biedt bij een flexibel inkomen.