Sander Brooks, arts-onderzoeker:

‘Wij zijn bij Attens terecht gekomen, omdat zij veel doen voor mensen in de zorg. Ik ben arts-onderzoeker met een tijdelijk contract. Dan kun je niet overal terecht. Maar Attens springt daar op in. Hun hypotheek is er ook voor een AIOS of ANIOS. Wij wonen daardoor nu in een heel fijn jaren 70-huis.’

Hypotheek op basis van uw huidige inkomen

Als arts (niet) in opleiding tot specialist heeft u meestal een tijdelijk contract. Daardoor kunt u vaak geen hypotheek krijgen op basis van uw huidige inkomen. Bij Attens kan dat wel. Ook zonder intentieverklaring.

Altijd een gunstige rente

Bij Attens krijgt u een gunstige rente. Daarnaast verlaagt Attens uw rente automatisch als u in een lagere tariefklasse terechtkomt door bijvoorbeeld (extra) aflossingen.

Voor mensen die zorgen

Onze hypotheken zijn speciaal ontwikkeld voor mensen werkzaam in de sector zorg en welzijn. Bouwt u of uw partner pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)? Of heeft u in het verleden pensioen bij PFZW opgebouwd en u heeft geen waardeoverdracht aangevraagd? Dan is Attens Hypotheken er speciaal voor u. Weet u niet zeker of u pensioen heeft opgebouwd bij PFZW? U kijkt het eenvoudig na op mijnpfzw.nl of mijnpensioenoverzicht.nl.

Vraag uw hypotheekadviseur om advies

Een Attens hypotheek sluit u via een hypotheekadviseur. Die helpt u ook bij de keuze van de hypotheekvorm en de rentevastperiode. Vraag uw hypotheekadviseur naar de mogelijkheden die Attens biedt aan een AIOS of ANIOS.